Detingut un veí de Mollet per un delicte de robatori amb violència a Sabadell

Dos homes, de 36 i 33 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Mollet i Sabadell, han estat detinguts el passat 19 de maig pels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sabadell com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es van produir el mateix dia, al voltant de les 17 h, al carrer Covadonga de la localitat de Sabadell. Una patrulla de seguretat ciutadana va rebre l’avís de la sala de comandament que s’havia produït un robatori. En arribar al lloc els agents van contactar amb la víctima, la qual va manifestar que acabava de ser objecte d’un robatori violent per part de dos homes. Aquests li van donar un cop al cap, la van agafar pel coll amb la intenció d’escanyar-la i la van fer caure a terra. A continuació li van sostreure la cartera i el telèfon mòbil i van sortir corrents.

Amb la descripció facilitada, els agents van localitzar els presumptes lladres, a pocs carrers d’on s’havien produït els fets. Els homes duien a sobre un telèfon mòbil del qual no van poder justificar la procedència. Fetes les comprovacions, va resultar ser el mòbil de la víctima. Els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori violent.

La investigació, expliquen els Mossos, continua oberta i no es descarta que els sospitosos puguin estar relacionats amb altres robatoris a la ciutat. Els detinguts, amb nombrosos antecedents per delictes similars, van passar divendres a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció núm. 2 en funcions de guàrdia de Sabadell, el qual va decretar la seva llibertat.