Mollet referma el seu compromís amb l’ONCE per treballar en projectes socials per inserir persones discapacitades

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha reunit aquest dilluns amb nova directora d’agència de l’ONCE al territori. La trobada  ha servit per refermar els vincles entre l’Ajuntament de Mollet i l’ONCE Catalunya. A la reunió també hi han participat el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, i la regidora coordinadora de l’àrea de Drets Socials, Ana Díaz. 


Al marge de la presentació oficial de la nova directora, la reunió ha servit per enfortir el conveni de col·laboració que l’Ajuntament de Mollet i l’ONCE van signar l’any 2015.


Tant l’Ajuntament com l’Organització, expliquen en un comunicat, han coincidit en refermar la seva voluntat de seguir treballant plegats en diferents projectes socials adreçats a la inserció de les persones amb discapacitats i a facilitar la seva mobilitat i accessibilitat amb la reducció de barreres arquitectòniques i la introducció de les noves tecnologies que ho permetin.


Així mateix, durant la trobada, també s’ha concretat reforçar les comissions tècniques de treball entre l’Ajuntament i l’ONCE “per tal de seguir fent de Mollet una ciutat inclusiva i accessible, especialment per aquelles persones amb necessitats especials”.