L’Escola de Música i Dansa de Mollet oferirà tres concerts per celebrar el seu 30è aniversari

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet celebra enguany el 30è aniversari. Per commemorar aquest aniversari, s’han preparat 3 concerts que es podran veure a través Vallès Visió i posteriorment al canal YouTube de l’Ajuntament Oci a Casa, gaudeix sense risc de l’Ajuntament.

Les emissions a Vallès Visió es faran els dissabtes 5, 12 i 19 de juny a les 22 h i els diumenges 6, 13 i 20 al matí.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha volgut “agrair l’esforç i la confiança al llarg d’aquest temps, amb una especial menció a l’alumnat de l’escola, especialment aquest darrer any en el qual la pandèmia ens ha obligat a tots i a totes a reinventar-nos i adaptar-nos a una nova manera d’ensenyar i d’aprendre. És gràcies a aquest esforç comú que l’aprenentatge de la música i la dansa ha continuat tan viu com sempre a Mollet”.

Raul Broto, regidor d’Educació ha afegit que “ens hem de felicitar tots i totes per aquests trenta anys de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet. El govern municipal sempre ha apostat per l’aprenentatge de la Música i de la Dansa, i ho seguirà fent, ja que som uns ferms defensors del valor de la cultura i l’educació en totes les seves vessants”.