Mollet en Comú demana a l’Ajuntament que reclami a ADIF un bon manteniment de l’R3 al seu pas per la ciutat

Mollet en Comú ha emplaçat a l’Ajuntament de Mollet que reclami a Adif un bon manteniment periòdic de la línia ferroviària R3 Barcelona-Vic-Ripoll al seu pas per la ciutat. El grup municipal indica que els desnivells dels vorals de la via generen marges de vegetació que de vegades són punts on s’acumula la brutícia o apareixen rates tal com denuncien alguns veïns.

La formació indica que moltes vegades aquestes situacions de brutícia “són ocasionats per actuacions incíviques d’alguns veïns que aprofiten aquests espais sense manteniment per llençar objectes inadequats”.

Des de Mollet en Comú es defensa que una bona combinació de vigilància, manteniment i incentivació del civisme és la fórmula per endreçar tots els espais de la ciutat. La formació pensa que en tant no s’actuï radicalment sobre aquesta infraestructura amb el seu soterrament el que cal és un convenient manteniment dels seus voltants.