El Barça d’Alèxia Putellas tanca la temporada amb un triplet històric

Les campiones celebren la victòria. Foto: FC Barcelona

El Barça femení ha guanyat aquest diumenge la Copa de la Reina contra el Llevant per 4 a 2 i ha tancat la temporada amb un triplet històric (Lliga, Champions i Copa) el primer de la història de la secció. Una victòria més que merescuda en la que la capitana de l’equip, la molletana Alèxia Putellas va tenir un paper destacat en les jugades que van fer possible dos dels gols i també en va marcar dos als minuts 20 i 74. La molletana va ser nomenada MVP de la final.

L’Ajuntament de Mollet, igual que entitats com la Penya Blaugrana, van felicitar immediatament a la campiona per aquest triplet històric pel futbol femení.

Les blaugranes van resoldre el matx d’aquest diumenge per la via ràpida i abans de la mitja hora de joc ja guanyaven per 3 a 0. El Llevant, però no es va donar per derrotat i va marcar dos gols en vint minuts a la represa pressionant el Barça que va reaccionar sense problemes. Alèxia Putellas va rubricar la superioritat blaugrana amb el quart gol al minut 74.