El cap i el sot cap de la Policia Municipal de Mollet distingits pels seus anys de servei policial

L’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya ACCPOLC, ha distingit amb el lliurament de Medalla, a l’Inspector en cap de la Policia Municipal de Mollet del Vallès José Francisco Muñoz Conde i al sotsinspector sotscap Francisco Javier Almendrote pels seus anys de dedicació com a comandaments al cos policial.

El lliurament de la distinció es va dur a terme durant un acte celebrat el passat dijous 27 de maig al municipi de Caldes de Montbui, on l’associació convocava també una activitat formativa professional als policies i va assistir l’alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda, la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Montserrat Royes i els diferents caps de policies locals del Vallès Oriental i Occidental.

L’Inspector José Francisco Muñoz fa vint-i-cinc anys que forma part del cos municipal. Va entrar d’agent l’any 1996 fent tota la seva carrera professional fins al moment a Mollet. Fa divuit anys que exerceix com a comandament en les diferents categories i des de fa 5 és el cap del cos.

El sotsinspector Francisco Javier Almendrote fa trenta-quatre anys que és al cos. Va entrar l’any 1987 d’agent, 28 dels quals com comandament en les diferents categories i porta ja dos anys com sotscap del cos. Els dos comandaments, amb un fort lligam a la ciutat de Mollet, són els màxims responsables del cos que compta amb més de setanta agents en plantilla.