Una veïna de Mollet convoca una protesta contra la nova tarifació elèctrica

Una veïna de Mollet, la Mary Moreno, està indignada amb la reforma de la tarifació elèctrica, que ha entrat en vigor aquest dimarts, 1 de juny, i que implica un canvi de preus en la factura de l’electricitat. De fet ho qualifica “d’abús”, ja que pensa que implicarà una pujada en els pròxims rebuts de la llum, ja que els períodes més cars són precisament els de major ús obligat del consum energètic.

La Mary Moreno pensa que molts veïns de la ciutat comparteixen la seva indignació i per permetre que aquells que vulguin ho puguin expressar en veu alta ha convocat una concentració de protesta a la plaça de Prat de la Riba contra la reforma. Serà el pròxim dissabte dia 12, a les 19 hores de la tarda.

Mary Moreno, indica a Mollet Viu, creu que ha arribat el moment en què els ciutadans de Mollet s’han d’implicar per defensar els seus drets.

Des de dimarts, fruit de la reforma de la tarifació elèctrica, es calcula l’energia consumida d’acord amb tres períodes horaris, un model que s’aplica tant al mercat regulat com al mercat lliure d’aquells contractes amb una tarifa contractada igual o menor de 15 kW, que és el majoritari i el que s’aplica als consumidors més modestos.