El CF Mollet derrota el Llefià CF i es consolida a la primera catalana

El CF Mollet seguirà a la primera catalana la pròxima temporada 2021-2022. Aquest diumenge els de Germans Gonzalvo han revalidat mantenir-se en la categoria gràcies a una victòria contundent per 2 a 0 davant d’un difícil rival, el Unificación Llefià CF.

Els molletans, a manca d’una jornada per acabar la lliga, tenen 22 punts i es mantenen en la sisena posició de la taula, lluny del descens, el que els confirma la salvació.

El CF Mollet ha sortit a guanyar a casa des del primer minut i el seu domini sobre el terreny de joc s’ha evidenciat en el primer gol, al minut 20, obra d’Alexis Garcia. Els locals, malgrat del control del centre del camp, no s’han confiat davant d’un rival molt exigent i han seguit lluitant per ampliar l’avantatge. La pressió s’ha mantingut fins al minut 82 quan un segon gol de José González els ha confirmat la victòria.

L’equip molletà tanca, el dia 13 la lliga en un derbi vallesà amb el Parets. Els jugadors molletans han celebrat als vestidors la victòria, que ha arribat després de diverses derrotes seguides, i sobretot, el fet de consolidar-se, un any més, en la primera catalana.