Agents sense uniforme de la Policia Municipal de Mollet fan controls per fer complir les mesures establertes per la pandèmia

La Policia Municipal de Mollet segueix realitzant controls per fer complir les diferents mesures establertes per la pandèmia, com l’obligatorietat de portar mascareta al carrer i als locals o la prohibició de fer grups de més de 10 persones.

La Policia Municipal, segons informa avui l’Ajuntament de Mollet, no només du a terme aquesta tasca amb patrulles uniformades sinó que també fa controls amb agents sense uniforme. Fruit d’aquesta acció policial en la darrera setmana ha interposat més de 30 denúncies per l’incompliment de les normes establertes per la pandèmia.

L’Ajuntament de Mollet ha informat d’aquesta i altres dades a la reunió de coordinació de tots els dilluns en la que s’han analitzat quina és l’evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals.

BAIXA A LA MEITAT EL PERILL DE REBROT

Les darreres dades han experimentat un notable descens a la ciutat. Així, en aquests moments, l’índex de rebrot se situa en 104 i la velocitat de transmissió també s’ha reduït fins al 0,79. Les xifres són la meitat de la setmana passada, ja que aleshores l’índex de rebrot a la ciutat era de 240 i la velocitat de transmissió estava a l’1,46.

Pel que fa al nombre de persones ingressades amb Covid a l’Hospital de Mollet es manté estable. Afortunadament no hi ha hagut cap defunció.

UN 44% DE VACUNATS

Les vacunacions continuen avançant amb bon ritme, 19.710 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 9.869 ja tenen la pauta completa. El que representa que a Mollet, el 44% de les persones majors de setze anys han rebut la primera dosi i el 23,7% ja tenen la pauta completa de vacunació.