Una borsa de testejadors permet als emprenedors que puguin provar els seus productes i serveis abans de llençar-los

T’agradaria provar abans que ningú els productes i serveis que ofereixen els nous emprenedors de Mollet? Donar la teva opinió sobre aquests amb l’objectiu que els emprenedors puguin valorar si seran viables o tindran mercat? 

Si has contestat que si el que has de fer és posar-te en contacte amb el servei MolletHub de l’Ajuntament de Mollet.

MolletHub,  estan posant  en marxa una  borsa de testejadors que beneficiarà directament a les persones emprenedores de Mollet i també a les empreses que vulguin innovar i desenvolupar nous productes, serveis o models de negoci d’empreses. La participació en la borsa està oberta, és voluntària i hi pot participar tothom qui vulgui donar la seva opinió de forma anònima. Es tracta d’una iniciativa pionera a la ciutat 

Els inscrits a la borsa podran col·laborar per una banda, com a testejadors dels nous productes i serveis responent enquestes que se’ls faran arribar per correu electrònic. I també, podran participar en testejos presencials al MolletHub per poder veure, tocar, provar… els productes o serveis que plantegi l’empresa o l’emprenedor.

“Els objectius principals de la borsa de testejadors són, d’una banda, fomentar  la col·laboració entre emprenedors, ciutadania i empreses i al mateix temps, ajudar a millorar els productes, serveis o negocis que estan plantejant obrir o oferir els emprenedors”, expliquen des de l’Ajuntament de Mollet.