La PAH Mollet Baix Vallès i l’Assemblea de Joves Atzarola es manifesten contra la pujada de la llum

Desenes de persones es van concentrar el dissabte, 2 d’octubre, a la plaça Catalunya de Mollet, convocades per PAH Mollet Baix Vallès i l’Assemblea de Joves Atzarola per protestar per la pujada de la llum i l’augment dels desnonaments.

“Avui, ens manifestem contra la pujada de la llum. Hem estat veient amb incredulitat com aquesta agressió contra la nostra classe s’agreuja setmana a setmana, presentant-se en els mitjans com si fos un desastre natural; com una cosa inevitable. Sembla que els interessos de mercat dels subministradors d’energia s’alcen avui com una divinitat que pot posar-nos a planxar a mitjanit quan vulgui”, diuen des de les dues entitats organitzadores.

Des de la PAH i l’Assemblea de Joves afirmen que s’han unit “per a defensar els interessos dels nostres barris”. “Perquè, així com no és normal que el preu de la llum augmenti de manera desorbitada, tampoc ho és que ens vegem en l’obligació de parar 7 desnonaments d’aquí a final d’any. No és normal que l’oferta més gran d’oci per a una joventut com la nostra, empobrida i incapaç ja de tenir expectatives de futur, sigui una casa d’apostes massiva a 150 metres d’un col·legi”, diuen en una nota.

Comenten que l’acció de la PAH “no es limita a parar desnonaments” i s’estén “a les urgències que aquest model de producció pot generar, com la pujada de la llum”.

En un comunicat comenten que ni la PAH, ni l’Assemblea de Joves, pretenem limitar-se al que ja estem fent. “Sabem que en els nostres barris hi ha moltíssimes mancances, i que necessitem una organització més robusta per a combatre-les. La nostra intenció és no deixar de generar estructures populars: espais que es dediquen a cobrir aquestes necessitats en clau revolucionària”, afirmen.