Mollet apropa el mercat setmanal al centre reubicant parades en dos nous carrers

El carrer Anselm Clavé, nou espai del Mercat Setmanal a partir del pròxim dimarts

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat que a partir del pròxim dimarts 15 de juny hi haurà modificacions en les situacions de les parades del mercat setmanal. Concretament l’espai de mercat incorporarà dos nous carrers: Anselm Clavé, en el tram que va des de l’encreuament de la rambla de Balmes fins a Ramon Casas, davant del Parc de Les Pruneres, i el primer tram de l’avinguda Teixidores, entre la rotonda de Can Fàbregas i l’encreuament del carrer d’Ordidores. En aquests nous espais es reubicaran algunes de les parades de tèxtil i parament de la llar del mercat setmanal que ara se situen en altres punts.

Segons ha indicat l’Ajuntament de Mollet aquests canvis tenen com a objecte “fer un mercat més segur per a la ciutadania, eliminant i minimitzant al màxim tots aquells aspectes que incideixen de forma negativa en la mobilitat i seguretat dels molletans i molletanes, alhora que apropar-los al centre”.

Per la regidora de comerç i mercats, Mercè Pérez, “Les mesures que hem hagut d’adoptar per la pandèmia ens han permès evidenciar i reafirmar-nos sobre alguns aspectes a millorar del nostre mercat per tal de prestar un millor servei a la ciutadania, al comerç local i als paradistes del Mercat Setmanal”.

En relació als canvis diu que “El procés que iniciem es produirà de forma progressiva, el que farem és millorar la ubicació del mercat eliminant els punts febles de seguretat i mobilitat i també atén a bona part de les reivindicacions dels paradistes del mercat setmanal”