Alèxia Putellas rebrà el premi Marià Àngela Palau del grup de dones d’Ara Mollet ERC en reconeixement dels seus èxits esportius

Dijous 17 de juny a les 19 h a la seu d’Ara Mollet ERC situada al C/Marià Fortuny 23 baixos.

Ara Mollet ERC recupera enguany el premi en record a Marià Àngela Palau, que aquest any celebra la seva 3a edició i que va haver de ser suspès l’any passat a conseqüència de la Covid-19. Segon ha informat aquest grup polític el premi serà entregat a la molletana Alèxia Putellas.

Aquest premi, que consisteix en una Dona d’Aigua creada especialment per a l’ocasió, serà entregat enguany a la molletana Alèxia Putellas, “com a reconeixement als seus recents èxits amb el futbol femení del FC Barcelona, però sobretot per la seva contribució a l’esport femení, i per ser un referent per totes les nenes de la nostra ciutat”.

El premi Marià Àngela Palau s’emmarca dins dels treballs que realitza la Secretaria de la Dona, amb el suport del grup de dones d’Ara Mollet ERC, i té com a objectiu fer més visible la contribució de les dones a la societat, així com reivindicar la igualtat de gènere en tots els àmbits arreu del món.

En la seva primera edició, es va fer entrega del mateix a títol pòstum a Marià Àngela Palau, i va ser recollit per la seva família. L’any següent, el premi va ser entregat a l’associació Mollet Feminista, en reconeixement de la seva tasca a la nostra ciutat.