Concentració silenciosa davant de l’Ajuntament contra la violència masclista

L’Ajuntament del Mollet s’ha adherit aquest dilluns al migdia a la concentració silenciosa contra la violència masclista convocada davant de tots els Ajuntaments. A les 12 h s’ha dut a terme un minut de silenci davant de l’Ajuntament de la ciutat que volia posar de manifest que les violències masclistes són una xacra i un problema social al qual les administracions públiques han de fer front i donar caliu a la mare, família i amics de les petites Anna i Olivia. A la concentració han participat desenes de persones, entre elles molt personal municipal i representants dels diferents grups polítics locals.

L’Ajuntament del Mollet, expliquen en un comunicat lamenta i condemna el terrible succés de les petites Anna i Olivia i envia tot el seu suport a Beatriz, la mare i a la seva família i amics. “Res no pot reparar la seva pèrdua, però l’acompanyem en el seu dolor i els enviem tot el nostre afecte i solidaritat”, diuen.