La nit de Sant Joan ha estat tranquil·la a Mollet amb poques actuacions

Els membres de Protecció Civil de Mollet

Els Bombers de la Generalitat han atès 763 avisos entre les 20.00 h d’ahir i les 08.00 h d’aquest matí. Des de la mitjanit, se n’han atès 464, la majoria, per sufocar incendis de contenidors, papereres i mobiliari urbà divers. També des de la mitjanit fins a les 08.00 h s’han hagut de sufocar 112 petits incendis de vegetació. Al Baix Llobregat, amb 112 avisos, és on més s’hi ha hagut de treballar, seguit del Barcelonès (103), el Maresme (79), el Vallès Occidental (90) i el Vallès Oriental (65).

A Mollet, segons ha informat Protecció Civil, la nit ha estat “tranquil·la” amb només 4 intervencions. “Això és bon senyal, de què ha sigut una nit cívica amb relació al mobiliari urbà”, deien des de Protecció Civil de Mollet a les seves xarxes.

Segons dades de la Policia Municipal, durant la celebració es van fer un total de 8 intervencions. Les intervencions es van realitzar per petits incidents que no han causat danys personals a: un contenidor, unes canyes, al parc dels Pinetons davant de l’Hospital, un foc al parc Pau Casals, per una foguera sense autorització, per la crema d’uns palets, per la crema d’un sofà d’un balcó i pel llançament de petards des d’un balcó a la via pública.  

Protecció Civil al costat dels Bombers havia preparat un dispositiu especial de vigilància amb motiu de la revetlla.

El Consorci de Gallecs amb la col·laboració de l’ADF 301, els agents rurals i Protecció Civil de Mollet i Parets també havia previst per la revetlla un dispositiu especial de vigilància i prevenció d’incendis per l’espai natural.

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha atès durant la revetlla 5.256 trucades procedents que han generat 2.590 expedients. Les trucades s’han realitzat especialment des de l’àmbit metropolità. Aquest any el 112 de Catalunya ha rebut un 27,7% més de trucades que la revetlla de l’any 2020, que es va tancar amb un total de 4.116 trucades rebudes.