Celebració al CB Mollet per l’ascens històric a la LEB Plata

El CB Bàsquet Mollet assoleix una fita històrica i la pròxima temporada jugarà a la tercera categoria del bàsquet espanyol, la LEB Plata. El club va comunicar ahir que després de presentar tota la documentació necessària, la Federació Espanyola de Bàsquet els havia confirmat que la pròxima temporada el primer equip del Club Bàsquet Mollet participarà en la lliga de LEB Plata.

Recordem que aquesta temporada, el Club Bàsquet Mollet ha estat campió de la lliga regular del seu grup, i que el passat mes de maig va quedar tercer classificat a la fase d’ascens a la LEB plata. El club no podia pujar de forma directa, però va quedar a l’espera a la renúncia d’alguns dels altres classificats – cosa que va passar- i que la Federació Espanyola, després d’analitzar la seva proposta econòmica i esportiva, permetés el seu ascens.

“L’espera ha valgut la pena. Queda molta feina al davant, però avui és un dia de celebració”, indicava el club aquest dilluns en un comunicat.

“Tant de bo aquesta fita històrica ajudi a recuperar records de finals dels anys setanta quan el Club va competir a primera divisió, màxima categoria estatal aleshores”, comentava la direcció del Club Bàsquet Mollet

També mostrava el seu desig que la gent de Mollet, “recolzi el projecte i omplim cada setmana el pavelló de Plana Lledó”.

La LEB Plata està dividida en dos grups de 14 equips. L’equip molletà jugarà a la categoria Est on coincidirà, entre altres, amb el CB Cornellà, el Bàsquet Menorca, el València Bàsquet, el Real Canoe, el CB Sant Antoni, el CB Cartagena, el Albacete, el Base CBGC de Gran Canària o el madrileny CB Zentro.

Aquest dimarts l’Ajuntament i el CB Mollet presenten el projecte del club per a la temporada vinent a la categoria LEB Plata.