Àvies i Avis de Mollet per la Llibertat continuaran les seves rotllanes però ara demanaran l’amnistia i l’autodeterminació

L’entitat Àvies i Avis de Mollet per la llibertat ha decidit continuar la seva rotllana setmanal davant de l’Ajuntament de la ciutat encara que ho farà amb una finalitat diferent de la que tenia fins ara que era demanar la llibertat dels polítics catalans presos arran de la sentència del procés.

Aquest dilluns, 5 de juliol el col·lectiu es va reunir en assemblea per decidir que farien després que fa uns dies els polítics catalans condemnats van sortir totalment de la presó gràcies a un indult de l’executiu de Pedro Sánchez.

Segons expliquen en un comunicat en l’assemblea “s’ha posat en relleu el valor de la trobada setmanal davant de l’ajuntament, un acte senzill, però persistent que ha cohesionat el grup, així com altres accions de difusió i de suport als presos i resta de represaliats”.

Durant l’assemblea es va decidir donar continuïtat al col·lectiu, retornant a la rotllana setmanal a partir del setembre, fent visible els seus propòsits amb una nova pancarta amb el lema “Seguim, per l’amnistia i l’autodeterminació, prou repressió”.