L’Hospital de Mollet torna a restringir l’accés de visites per la situació epidèmica

L’Hospital de Mollet, a causa de la situació epidèmia global, ha anunciat aquest dimecres que ha reduït l’accés de visites d’acompanyants al centre. Concretament, s’ha tancat l’accés de visites a urgències i la franja horària de visites de la tarda a l’àrea d’hospitalització. Es mantindrà de moment la franja de visites de matí a hospitalització a l’espera de veure l’evolució de la situació.

La raó d’aquesta mida restrictiva està en el fet que el risc de rebrot de la Covid-19 en el Baix Vallès ha patit un creixement exponencial en els darrers dies i ja s’enfila fins als 1.650 casos per cada 100.000 habitants. En la mateixa línia, la Rt s’ha triplicat i se situa en 3,74 punts.

Segons ha explicat la Fundació Sanitària Mollet (FSM) a l’Hospital de Mollet això es tradueix en el fet que el nombre d’ingressos per Covid-19 comença a denotar una tendència de lleuger augment. Actualment hi ha 6 persones ingressades. El dimecres de la setmana passada eren cinc. En total s’han donat 5 altes, amb un total de 1453 des de l’inici de l’epidèmia, i no hi ha hagut cap defunció.