Si ets de Mollet i t’agrada escriure, això t’interessa

close up photo of a person writing on a notebook
Photo by Anna Tarazevich on Pexels.com

Ets de Mollet i t’agrada escriure? Has publicat o penses publicar un llibre amb els teus relats, poesies, coneixements o històries en els pròxims mesos? Si és així, això que t’expliquem t’interessa.

La publicació digital MolletViu.com, al costat de persones del món de la cultura d’àmbit local, volem localitzar a tots aquells molletans i molletanes que tenen en l’actualitat obra publicada o que esperen tenir-la en un futur immediat amb l’objectiu de fer un cens d’escriptors i escriptores de la ciutat.

L’objectiu d’aquest cens d’escriptors locals seria organitzar una trobada en els pròxims mesos o activitats com la convocatòria d’un concurs literari local, l’edició d’una selecció d’obres d’autors locals en un llibre o una presentació conjunta dels llibres publicats pels molletans i molletanes coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Els escriptors i escriptores locals interessats en aquesta proposta poden adreçar-se al següent mail: escriptors@molletviu.com