Un nen atropellat per un cotxe al centre de Mollet mentre passava per un pas de vianants

Les persones que hi havia al centre de Mollet aquest dimarts poc abans de les dues de la tarda han presenciat un accident que finalment ha acabat com un ensurt. Al pas de vianants de la Rambla, just davant de la plaça Catalunya hi havia un nen de curta edat estirat a terra i plorant després d’haver estat atropellat per un turisme.

Al lloc han arribat ràpidament vehicles de la Policia Municipal de Mollet i dues ambulàncies del SEM. Els agents de la policia local han pres declaració al conductor del vehicle, un home d’edat avançada, mentre que el personal del SEM ha atès al nen allà mateix. Sembla que no ha calgut traslladar-lo d’entrada a l’Hospital, ja que el vehicle el que ha fet és trepitjar-li el peu.

No queda clar, pel que han explicat els testimonis del fet, si el nen que ha creuat pel pas mentre el cotxe passava o ha estat a l’inrevés: que el cotxe hagi passat mentre el nen, que anava amb la seva mare i altres nens, un d’ells amb cotxet, ja creuava.

La regidora de Promoció Empresarial, Encarna Ortiz, que treballa al costat, ha ajudat a la mare del nen a atendre els seus fills mentre aquesta cuidava de l’accidentat. Posteriorment també s’ha interessat per l’estat del conductor que semblava molt afectat per aquest desafortunat accident.