Isabel Padilla plega de regidora d’Ara Mollet ERC MES

Isabel Padilla (a l’esquerre) al costat d’Oriol López i Marina Planellas el dia de la seva presentació com a candidata

La regidora d’Ara Mollet ERC MES Isabel Padilla anunciarà aquest dilluns que deixarà el seu càrrec de regidora a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Isabel Padilla que és regidora pel grup municipal republicà des de l’inici d’aquest mandat anuncià que plega en el ple ordinari del mes de juliol.

Padilla, que va ser presidenta de l’AV d’Estació del Nord va ser un dels fixatges estrella de les passades eleccions municipals dels republicans. Encara que va anar a les llistes municipals d’Ara Mollet ERC-MES com a independent va acabar fent-se militant d’ERC Mollet, perquè tal com diu ella “Estar como regidora en el grupo político de Ara Mollet ERC-MES ha sido un periodo de aprendizaje para mí y de conocer muy buena gente, tanto en el grupo de regidores como en el de militantes”.

Nascuda a Benitagla (Almeria) el 1953 viu a Mollet des de 1964. Va presidir Associació de Dones Àgora deu anys.

Padilla també va ser una aposta d’ERC per a representar a la comarca en les passades eleccions al Parlament, on va ser escollida pel Congrés Comarcal.

La presidenta de la secció local d’ERC, Meritxell Humbert: “Fa ja tres anys vam presentar a les llistes a la nostra regidora Isabel Padilla, una aposta d’ERC Mollet per representar l’obertura al conjunt de la societat catalana. La Isabel ha estat una gran regidora que ens ha representat com a treballadora, feminista i republicana”

Meritxell Humbert, com a presidenta de la secció local d’ERC Mollet, li ha traslladat la nostra voluntat d’incorporar-la a l’executiva perquè segueixi treballant des del màxim òrgan de decisió local, una proposta que en cas d’acceptar-la, haurà de referendar la nostra militància. “Volem agrair-li tota la feina que ha fet fins ara i la que sabem que continuarà fent. No volem perdre tot el que ens aporta ni tots els valors que representa”, conclou Humbert.

Ara el grup municipal d’Ara Mollet haurà de substituir la regidora dimissionària pel següent de la llista. En aquest cas es tracta del gestor esportiu i veí de Gallecs, Oriol Olivé Duñach. En cas que aquest no accepti, la següent de la llista és la presidenta local d’ERC, Meritxell Humbert.