L’Hospital de Mollet dobla els ingressats per Covid-19 i ja hi ha cinc persones a l’UCI

La situació hospitalària a Mollet ha seguit empitjorant en els darrers dies segons s’ha constatat a la reunió que tots els dilluns es fa per seguir l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a la ciutat. A l’Hospital de Mollet, en aquests moments hi ha 27 persones ingressades, 15 més que dilluns passat i 13 més que el dimecres passat quan n’hi havia 14. D’elles, 5 estan a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció.

L’índex de rebrot a Mollet està en 1.347, i cal recordar que l’Organització Mundial de la Salut estima que per sobre de 200 el risc és molt alt. D’altra banda, la velocitat de retransmissió és d’1,19. L’índex de rebrot a Mollet era la setmana passada de 1.886. D’altra banda, la velocitat de retransmissió disminueix fins al 2,27.

Davant d’aquesta situació, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha manifestat que “estic molt preocupat per la situació Covid a Mollet, les dades indiquen que no anem bé. Els índexs són estadístiques i uns dies pugen o baixen més, però les persones que estan a l’Hospital són persones amb nom i cognoms, veïns d’escala, amics, familiars… No podem abaixar la guàrdia, cal continuar fent un esforç per canviar la tendència a l’alça, perquè la situació és molt greu i preocupant i la salut de tots i cadascú de nosaltres està en joc.”

CINC DENÚNCIES PER SALTAR-SE EL TOC DE QUEDA

Des del punt de vista de les normes Covid, la Policia Municipal, aquest darrer cap de setmana, amb motiu del retorn del Toc de queda nocturn entre la una de la matinada i les sis del matí, informa que s’han posat 5 denúncies.