Cau un grup criminal que distribuïa droga des de diversos pisos, entre ells a Mollet

La Policia Nacional va incautar tres vehicles, un d’ells utilitzat per transportar droga amagada

La Policia Nacional ha detingut cinc persones que formaven un grup delictiu que operava des de diverses poblacions de l’àrea metropolitana, entre elles Mollet. En total, segons ha informat el cos policial, s’han decomissat 46 quilos de cocaïna i 62.000 euros en efectiu a quatre domicilis de Mollet, però també de Sant Cugat del Vallès i Barcelona.

El grup delictiu, format per cinc persones, quatre homes i una dona, segons ha indicat la Policia Nacional, utilitzava tres vehicles que s’han incautat, entre ells un cotxe provist d’un amagatall als seiants de darrera per transportar la droga.

L’operatiu es va iniciar després que la policia detectés durant una vigilància un intercanvi de vuit quilos de cocaïna. En aquell primer moment es va detenir també a tres persones. L’operació va accelerar l’actuació policial i el jutge va autoritzar l’escorcoll dels domicilis de la banda.

Als pisos es van localitzar 37 quilos més de cocaïna i els diners en efectiu, així com bàscules de precisió i altres elements necessaris per al narcotràfic, com una màquina de comptar diners i nombrosa documentació.