La zona blava de Mollet serà gratuïta del 10 al 24 d’agost

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, com cada any a l’agost, ha establert un període de gratuïtat dels espais de zona blava de la ciutat, que enguany serà del 10 al 24 d’agost, ambdós inclosos.

L’Ajuntament també recorda que actualment continuen vigents els adhesius de la campanya 2019-2020 que continuaran essent vàlids fins al 31 de desembre de 2021. Els adhesius 2021-2022 es començaran a repartir a partir del 20 de setembre, els adhesius 2019-2020 i 2021-2022 conviuran fins a final d’any per evitar aglomeracions alhora de recollir el nou tiquet. Com a novetat, enguany ja no caldrà mostrar el comprovant de pagament de l’impost de vehicles.

Els adhesius de la zona blava de la temporada 2021-2022 es podran anar a buscar a l’Ajuntament de Mollet, al Centre Cultural La Marineta o al Centre Cívic de Can Borrell. Només caldrà mostrar el DNI. En el cas de vehicle nou, caldrà mostrar el document on figuri que el vehicle s’ha adquirit durant l’any en curs.

A més, també es recorda que la zona blava és sempre gratuïta per als vehicles zero emissions i que els usuaris d’urgències de l’Hospital de Mollet disposen de tres hores de franc amb el full d’ingrés que donen a urgències quan es fa l’entrada, full que cal col·locar a un lloc ben visible del vehicle.