Detingut el tercer integrant d’una banda que va robar en una botiga d’alimentació a Mollet

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Igualada a dos homes de nacionalitat espanyola de 21 i 34 anys i veïns de Montornès del Vallès i Barcelona, respectivament, com a responsables de diversos robatoris. Al detingut de Barcelona, li consten 54 antecedents policials, la majoria per robatoris.

Un dels detinguts, segons han informat els Mossos, era un dels tres integrants del grup d’atracadors que el passat dia 5 de juliol van dur a terme un robatori violent amb armes de foc simulades a una sala de jocs a Barcelona. Dos dels tres van ser detinguts in fraganti, mentre que el tercer (el detingut ara a Igualada) va fugir. A presó dos lladres que van robar una botiga d’alimentació a Mollet.

La investigació de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona vincula aquest lladre amb un total de 12 robatoris amb violència i intimidació comesos en tres mesos a establiments comercials de Barcelona, Ripollet, Mollet del Vallès, Sabadell, Terrassa, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat i Viladecans.

El primer dels robatoris violents es va produir el 29 d’abril d’enguany, quan van assaltar una botiga d’alimentació de Mollet del Vallès i, a partir de llavors, van iniciar un seguit de robatoris violents a botigues i salons d’apostes de Barcelona i la seva àrea metropolitana, arribant a robar-ne tres en un mateix dia. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per tal de recollir el màxim d’indicis i proves per tal de localitzar-los i detenir-los.