19 persones denunciades a Mollet per no respectar el toc de queda nocturn

La Policia Municipal de Mollet ha denunciat 19 persones entre dilluns i diumenge de la setmana passada per no respectar el confinament nocturn vigent des de fa tres setmanes a la ciutat entre la una de la nit i les sis de la matinada.

Segons ha informat l’Ajuntament, la Policia Municipal, d’altra banda, també ha denunciat 3 persones que van accedir al Parc de la Plana Lledó quan estava tancat i unes altres 2 persones per consumir alcohol a la via pública.

La Generalitat va establir que les poblacions de més de 4000 habitants han de tenir un índex de rebrot per sota de 400 per sortir del toc de queda.

A Mollet l’índex de rebrot a Mollet va baixant i està en 752 el més baix en les dues darreres setmanes. L’Organització Mundial de la Salut estima que per sobre de 200 el risc és molt alt. La velocitat de retransmissió és de 0,84.

Mentrestant, continua augmentat el nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet per Covid-19. Aquest dilluns n’hi han 43, 5 més que fa una setmana i 15 més que en fa dues. De les ingressades, n’hi ha 4 que són a l’UCI.