Salut obre Can Pantiquet a la vacunació sense cita prèvia

A partir d’avui el Departament de Salut ha obert la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia, als majors de 12 anys, i en horari de 16 a 20 h, en punts de vacunació distribuïts arreu del país. Entre ells hi ha a Mollet el centre de vacunació de Can Pantiquet al carrer de Can Flequer, 25.

A més, en el cas que sigui necessari serà possible rebre la segona dosi en punts de vacunació específics establerts arreu del territori. De totes maneres, per contribuir al bon funcionament i organització d’aquests punts, ja que és una tasca molt complexa, es recomana demanar la cita prèvia per internet.

D’aquesta manera, es vol facilitar que la tornada a l’entorn eductiu, escoles, centres de formació i universitats,  i els llocs de treball el mes de setembre sigui més segura, augmentant la cobertura de la vacunació, especialment amb la variant Delta que és molt més transmissible. Si es comença el curs amb lates cobertures vacunals s’espera poder evitar quarantenes i aïllaments que trenquen la presencialitat de les escoles, universitats i centres de treball.