Les entrades de la Festa Major de Mollet ja es podran adquirir a partir de dilluns

Les entrades dels actes de la Festa Major de Mollet es posen a la venda aquest dilluns 16 d’agost a partir de les 18 hores. Es podran adquirir en línia a través de la plataforma molletvalles.koobin.com i presencialment al Mercat Vell i la Marineta. A causa de la Covid-19, les entrades s’han d’adquirir anticipadament i no hi haurà taquilla als espais dels espectacles. Els aforaments seran limitats, tothom haurà d’estar assegut i la mascareta serà obligatòria, tant en els actes en espais oberts com tancats. En total, es posen a la venda unes 10.000 entrades.

Les entrades tindran un preu d’entre 1 i 3 euros i la recaptació anirà, íntegrament al Banc dels Aliments. Cada persona podrà comprar un màxim de 4 entrades per espectacle.

La plataforma molletvalles.koobin.com estarà operativa les 24 hores del dia fins al final de la Festa Major. El Mercat Vell estarà obert del 16 al 19 d’agost, de 18 h a 21 h, i la Marineta funcionarà del 20 al 24 d’agost de 10 h a 12 h i de 17 h a 21 h.