Pere Garriga, del Club d’Escacs Mollet, es proclama subcampió de Catalunya d’Escacs

El jugador del Club D’Escacs Mollet, Pere Garriga, es va proclamar el passat dia 26 d’agost nou subcampió de Catalunya absolut. El jugador del Club d’Escacs Mollet va guanyar la medalla de plata al Campionat de Catalunya Individual d’Escacs després d’una bona actuació.

A la ronda final, Pere Garriga havia de guanyar i esperar que el líder, el Gran Mestre Hipòlit Asis, no guanyés la seva partida. Amb valentia i sense por, la partida d’en Pere Garriga contra el GM Daniel Alsina va començar amb una entrega primer d’una qualitat i, poc després una peça, en una partida brillant.

Al cap d’unes jugades, el Daniel va acabar recuperant el material sacrificat per arribar a un final amb 2 peons de més i guanyar amb bona tècnica. Tot i la derrota, Pere Garriga va aconseguir la segona posició, a punt i mig del campió.

El Club d’Escacs Mollet valora el resultat del seu jugador com “molt bo” i manifesten que esperen “veure algun dia com campió de Catalunya absolut”.