Mollet segueix amb risc alt de la Covid-19 tot i que el 80% de la població ja està vacunada

Un total de 37.587 de ciutadans de Mollet ja tenen la pauta completa de la vacuna contra la Covid-19. Es tracta del 79,5% del total de la població major de 12 anys. D’altra banda, un total de 39.512 de ciutadans de Mollet estan vacunats en primera dosi. Són dades que s’han donat a conèixer en la reunió de coordinació de la pandèmia, que l’Ajuntament ha reprès aquest dilluns al matí.

D’aquesta manera, Mollet se situa per sobre la mitjana de Catalunya. Un 76,9% de de la població catalana major de 12 anys té la pauta completa, mentre que un 81,1% te la primera dosi.

De les últimes dades oficials, també es despren que l’índex de rebrot a Mollet segueix alt ja que està a 188 punts. Per sobre de 200 el risc passa a considerar-se “molt alt”. D’altra banda, la velocitat de transmissió és de 0.93.

En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, en aquests moments n’hi ha 10, una de les quals esta a l’UCI.

La vacunació a Mollet es porta a terme al Centre Cívic Can Pantiquet. La vacunació es fa per cita prèvia encara que també s’hi pot anar sense cita prèvia de 16 h a 19:30 h.