El PSC de Mollet presenta al ple municipal una moció de condemna a les agressions LGTBI

El PSC de Mollet del Vallès ha presentat una moció al pròxim ple municipal de la ciutat de condemna a les agressions i a la violència exercida contra les persones del col·lectiu LGTBI.

Amb la moció el PSC vol expressar, d’una banda, “la més enèrgica condemna a les agressions i la violència que pateixen les persones del col·lectiu LGTBI per la seva orientació i identitat sexual”; i de l’altra, refermar el compromís “per a avançar en la millora i consolidació dels drets de les persones LGTBI”.

A la moció presentada per ser discutida pels grups municipals de Mollet a més, s’insta a la Generalitat de Catalunya a desplegar totalment la Llei 11/2014, “la qual set anys després de ser aprovada, encara no s’han desenvolupat parts fonamentals de la mateixa amb relació a la violència envers les persones LGTBI”.

El PSC de Mollet recorda que darrerament la nostra societat ha estat testimoni d’un alarmant increment de les agressions LGTBIfòbiques arreu de tot el nostre país, entre les quals s’inclouen assassinats com el d’un noi anomenat Samuel a La Corunya.