Mor un dels fundadors de Ràdio Mollet, José Casasnovas

El passat dissabte 11 de setembre va morir a Mollet, a l’edat de setanta-sis anys, José Casasnovas Lascorz. Casasnovas va ser un dels precusors de la ràdio a Mollet i va participar en la fundació de Ràdio Mollet als anys 80. Casasnovas era pare de l’actual tècnic de l’emissora, Pep Casasnovas.

La cerimònia de comiat ha tingut lloc aquest dimarts al matí al Tanatori de Mollet.

El periodista Frank Blanco, que va iniciar la seva trajectòria professional a la ràdio municipal de Mollet ha tingut a les xarxes socials un record per en Pepe Casasnovas.”Avui diem adeu a Pepe Casasnovas, fundador de Ràdio Mollet. Un dels meus mestres. Recordo les seves bromes, consells, i tantes converses de la meva adolescència. Tot el meu afecte per a la seva dona i fills. La família radiofònica de Mollet ens vam quedar orfes. Gràcies per tot Pepe”, ha dit el periodista molt dolgut per la pèrdua.