Mollet Hub ha assessorat uns 350 autònoms i Pimes sobre el Kit Digital

Des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del Mollet Hub, s’ofereix assessorament a totes les empreses interessades en sol·licitar el Kit Digital. Des del mes de gener, s’ha assessorat de forma personalitzada a més de 350 autònoms, microempreses i empreses. També s’han realitzat 4 sessions informatives presencials sobre la transformació digital i els ajuts del kit digital on han participat 36 negocis.

El Kit digital és un nou programa de subvencions impulsat pel Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital del Govern d’Espanya que compta amb el finançament dels fons europeus Next Generation EU.  És un programa de subvencions d’àmbit nacional que s’adreça a autònoms i petites i mitjanes empreses de fins a 49 treballadors. El programa subvenciona la implementació de solucions de digitalització per millorar la competitivitat de les empreses i avançar cap a la transformació digital com per exemple, la creació d’una pàgina web, el llançament d’una botiga online o l’elaboració d’un pla de xarxes socials.

Pel regidor de Promoció Empresarial, Innovació i Emprenedoria , Josep Monràs i Galindo, “continuem refermant el nostre compromís per treballar en benefici del nostre teixit industrial, autònoms i emprenedors en aquest cas donant eines perquè apostin per la digitalització, en aquest cas a través del MolletHub”.

La mida de l’empresa sol·licitant determinarà l’import assignat que pot ser de fins a un màxim de 12.000€ per la implementació de diverses solucions digitals. Els ajuts es podran tramitar a través de la pròpia plataforma del Ministeri,  al portal d’Acelera Pyme.