Els alcaldes de Mollet i Sant Fost recuperen les relacions i fan front comú per fer més accessible l’estació de tren

Mollet i Sant Fost s’han retrobat en l’àmbit institucional després d’un temps de distanciament. Aquest dimecres Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, va visitar l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, per trobar-se amb l’alcaldessa, Montserrat Sanmartí, el primer tinent d’alcalde Albert Bastida, i les regidores Margarita Santos i Blanca Torrallardona.

Aquesta trobada ha estat la primera amb el nou govern de Sant Fost, i ambdues parts han celebrat el retorn de les bones relacions entre els municipis veïns. Fa uns mesos quan l’alcaldia de Sant Fost va caure en mans d’una regidora trànsfuga del PSC, l’Ajuntament de Mollet va decidir trencar relacions institucionals amb aquest consistori per condemnar aquesta situació. Posteriorment, quan aquesta va deixar l’alcaldia i aquesta va recaure en mans d’ERC, les relacions es van reactivar, però mantenien un punt de distanciament. Va ser després del retorn de l’alcaldessa de l’independent Montserrat Sanmartí, que va ser la guanyadora de les passades municipals, quan la relació va tornar a la via de la normalitat.

A la trobada dels alcaldes, segons ha informat l’Ajuntament de Sant Fost, ambdós ajuntaments han manifestat la seva preocupació i interès per tal que les noves millores a l’estació de tren Mollet-Sant Fost, incloguin un projecte per fer accessible l’accés a les andanes i aparcament per persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit han acordat estudiar conjuntament la proposta d’ADIF i RENFE.

Un cop finalitzada la reunió l’alcaldessa Montserrat Sanmartí ha manifestat “ha estat un bon i desitjat retrobament. Hem estat parlant de la licitació de les obres del tren Mollet-Sant Fost, que és un tema que ens interessa molt.”

Tanmateix, segons declaracions de l’alcalde Josep Monràs “És raonable pensar que serà una relació fàcil; primer per motius purament personals, perquè ja ho hem fet a l’anterior etapa amb l’alcaldessa forta, i vam compartir reflexions, projectes, oportunitats i treball en comú. A més hem pogut compartir també amb regidors de l’equip de govern, i per tant no tan sols amb l’alcaldessa, però amb tots hi ha hagut una excel·lent sintonia”.