Vallès Visió ret homenatge al ninotaire molletà Fer en el primer aniversari de la seva mort

La televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, ret homenatge a la figura del ninotaire molletà ‘Fer’ i la persona que hi havia darrere, Josep Antoni Fernández, amb un reportatge que permetrà conèixer la seva història professional des d’un vessant personal, a través d’amics i família.

El documental, dirigit i presentat per la periodista Susanna Aguilera, es podrà veure per Vallès Visió divendres, 17 de setembre, a les 20.30 h (i en redifusió a les 22.30 h), després de l’informatiu. Tot seguit, a les 21 h la televisió del Baix Vallès recuperarà el programa d’entrevistes ‘Parlem-ne’ que es va emetre per Vallès Visió el 6 de novembre de 2018 i en el que s’entrevistava en Fer que va morir el 14 de setembre de 2020.

En aquest especial es comptarà amb personatges del món de la cultura, la política o els esports que han estat caricaturitzats per Fer, com ara Josep Lluís Carod-Rovira, Mònica Terribas, Artur Mas, Josep Maria Bartomeu o Joaquim Maria Puyal, entre d’altres. També hi intervindran altres ninotaires com Kap, Kim o Joma.

El dibuixant molletà va morir el 14 de setembre de 2020 a l’edat dels setanta-un anys després de lluitar contra una llarga malaltia. Distingit amb la Creu de Sant Jordi, Fer havia estat director de les revistes Papus i El Jueves i va ser l’impulsor dels Premis Internacionals d’Humor Gat Perich.

Tant el documental com el ‘Parlem-ne’ es podrà seguir també per la pàgina web del canal, www.vallesvisio.cat. Al llarg de la setmana es podrà veure en redifusió i visionar a la carta al portal web.