Més de 17.000 persones visiten la 37a edició de la Fira d’Artesans de Mollet

Un total de 17.534 persones han visitat la 37a edició de la Fira d’Artesans de Mollet, que s’ha celebrat entre aquest divendres i el cap de setmana als carrers del nucli antic de la ciutat, segons ha informat avui l’Ajuntament de la ciutat. L’Ajuntament ho considera un gran èxit tenint en compte la pluja que va caure el dissabte a la tarda i les restriccions per la Covid-19, que han obligat a fer un format amb menys activitats i amb un aforament limitat a 950 persones.

“Ha estat un gran èxit”, ha assegurat l’alcalde de Mollet, Josep Monràs. “Vull agrair als veïns i veïnes la seva implicació i aposta per aquesta fira. Als artesans per la confiança que tenen amb Mollet. I, per descomptat, a tots els visitants que any rere any demostren la seva estima per aquesta festa tan arrelada a la nostra ciutat” Mercè Pérez, regidora de Cultura

“Les bones dades demostren que la gent tenia ganes de tornar a passejar per la Fira d’Artesans, malgrat la pluja i la reducció d’activitats per la pandèmia. Com ja va passar a la Festa Major, els ciutadans i ciutadanes han tornat a demostrar el seu civisme; els tres dies han transcorregut amb normalitat i sense cap incidència”

L’entrada de la Fira que tenia un total de 70 parades estava situada el Carrer Portugal, a la baixada de Can Rota. Els visitants anaven accedint al recinte esglaonadament, posant-se el gel hidroalcohòlic i sense generar cues. La circulació a l’interior del recinte també ha estat fluida. Els visitants han respectat en tot moment el recorregut en sentit únic i l’obligatorietat d’anar amb mascareta.

Les parades estaven situades als carrers Portugal, Sol, Bartomeu Robert, Tajo i plaça de l’Artesania. La sortida era per Can Pacià. A causa de la Covid-19, la Fira no ha comptat aquest any amb els tradicionals tallers artesanals per a nens que es feien en les anteriors edicions, com ara el de producció de pa. Tampoc hi ha hagut les actuacions de castellers, capgrossos o sardanes.

La Fira es va cloure aquest diumenge a la tarda amb un concert d’havaneres al Mercat Vell a càrrec del grup ‘Els Americanus’. Les 170 entrades disponibles també es van exhaurir.