Les dades de la Covid segueixen millorant a Mollet tot i que no baixen els ingressats a l’Hospital

A l’Hospital de Mollet el nombre d’ingressos per Covid-19 es manté estable, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet Actualment hi ha 7 persones ingressades, les mateixes que fa una setmana. En total s’han donat 3 altes i hi ha hagut una defunció.

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès se situa en 60 punts, ja considerada baixa, i la Rt en 0,94. L’índex de rebrot a Mollet estava dilluns en 77 (la setmana anterior era de 126). D’altra banda la velocitat de retransmissió també disminueix fins als 0,71.

SENSE GRUPS CONFINATS A LES ESCOLES

D’altra banda, una setmana després d’inici del curs escolar, als centres educatius de Mollet no hi ha cap grup confinat, però si s’ha hagut de confinar 17 persones. També s’han detectat 6 positius.

Pel que fa a les vacunacions, a hores d’ara el 85,4% de la població major de dotze anys ja ha rebut la primera dosi (una setmana abans aquesta xifra era del 84,6%) i ja tenen la pauta completa el 82,4% (una setmana abans era el 81,3%), el que comporta que en aquests moments 38.972 molletans hagin rebut les dues vacunes.