Comencen a enderrocar les marquesines del peatge de la C-33

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha visitat aquest dilluns els treballs que la Generalitat està duent a terme per a desmantellar les cabines de peatges dels carrils centrals a la C-33, a Mollet del Vallès.

En les primeres setmanes, s’han desmuntat i reposat instal·lacions i serveis, i s’han enderrocat diversos elements de formigó. Des de la setmana passada, s’estan desmuntant els elements pròpiament de les marquesines. A continuació, es portaran a terme les tasques d’enderrocament i adequació i, finalment, es treballarà en el ferm per dotar a la via dels tres carrils necessaris amb la continuïtat i funcionalitat necessàries per a unes vies d’alta capacitat d’aquestes característiques. Es preveu que entre finals d’octubre i principis de novembre, estiguin alliberats els espais centrals dels quatre peatges.

Els treballs per a desmuntar els peatges centrals s’estan duent a terme en aquest peatge i als tres de la C-32, Vilassar, Arenys i Santa Susanna, des de l’1 de setembre passat. Aquestes actuacions tenen un pressupost d’uns 5 MEUR, dins del contracte de manteniment d’aquestes vies, adjudicat per 8,4 MEUR el 31 d’agost passat, dia de la finalització de les concessions.