Diferents activitats a Ca n’Arimon amb motiu de la Setmana Europea de l’Esport

Mollet del Vallès se suma a la Setmana Europea de l’Esport amb diferents activitats. Concretament, enguany s’organitzen diverses activitats al Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon prenent totes les mesures de seguretat. Hi pot accedir tothom i només cal inscriure’s prèviament al mateix centre municipal.

Avui dilluns 27: (10.30 h) hi ha l’activitat En forma a la Pista Exterior (Gespa); demà dimarts 28: (18.30 h) Body Combat a la Terrassa i el dimecres 29: (11.15 h) Zumba a la pista exterior (Gespa).

La Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa endegada per la Comissió Europea amb el propòsit de promoure l’esport i l’activitat física a tota Europa. Aquesta campanya a escala europea vol servir d’inspiració als europeus per ser actius (#BeActive) durant la Setmana i també durant tot l’any.

Mollet participa en la Setmana Europea de l’Esport des de 2015, el primer any que es va posar en marxa. De fet, la iniciativa sorgeix arran de la proposta que, en el seu moment, l’alcalde i responsable d’Esports, Josep Monràs, va fer quan era diputat d’Esports a la Diputació de Barcelona.

Per Josep Monràs “a Mollet sempre hem fet bandera de l’esport i la salut, i tot i que encara estem vivim una situació excepcional, prenent totes les mesures de seguretat, un any més seguim promovent el paper de l’esport com a instrument d’inclusió social i contribuir a la millora de la salut i el benestar dels molletans i les molletanes”.