AMOBA dona els 3.136 euros de ​l’XI Open Catalunya Billar Americà de Mollet a Càritas

AMOBA, l’entitat organitzadora de l’XI Open Catalunya Billar Americà de Mollet, que es va fer al Mercat Vell de la ciutat entre els dies 9 i 11 de setembre, ha fet entrega aquest dimecres al matí de 3136 euros recaptats al llarg de la competició a Càritas Mollet. Es tracta de tots els beneficis nets que va deixar la competició. L’entitat solidària destinarà aquests diners a menjadors socials de la nostra vila.

Segons ha explicat Gerard Camps, president d’AMOBA, “estic molt content de poder-ho fer” encara que recaptar els diners ha comportat enguany “un esforç enorme”, ja que al Mercat Vell hi havia aforament reduït i a més a més no es va poder obrir el bar com en edicions anteriors per les restriccions Covid-19.

La quantitat s’ha pogut recollir gràcies al fet que es van pujar les quotes als 160 billaristes participants i també gràcies a tots els voluntaris i col·laboradors, entre ells l’Ajuntament de Mollet. Aquest any han tingut record de col·laboradors amb més de 60 tot i les circumstàncies adverses.