Anna Porquet Botey presenta a Can Mulà la seva novel·la “Descalces per casa”

La Biblioteca de Can Mulà va ser escenari aquest dijous a la tarda de la presentació de la novel·la de l’autora de Mollet, Anna Porquet Botey “Descalces per casa” editada per editorial El Punt Volat. L’acte es va fer a les 19 hores i va ser conduït per la també molletana Pilar Arbó.

A la presentació es va parlar sobre els personatges, la trama i el procés creatiu d’aquesta novel·la. “Descalces per casa” narra les vivències de dues dones valentes, mare i filla, al llarg dels anys. Al llarg del llibre, amb gran intensitat emocional, s’aborden qüestions com la sororitat, la llibertat de la dona, la malaltia o les rauxes d’amor filial.

“Descalces per casa” es tornarà a presentar el 14 d’octubre a la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles (19 h).