Mollet Hub ofereix una cinquantena d’accions adreçades a emprenedors i a empreses

Durant aquest últim trimestre de 2023, el Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix per als pròxims mesos prop d’una cinquantena d’accions.  Com a novetat, hi haurà l’organització d’una jornada adreçada a persones emprenedores on podran conèixer quatre experiències d’èxit d’emprenedors assessorats des del Mollet Hub, i en col·laboració amb PIMEC, s’ha organitzat pel mes d’octubre un taller adreçat als emprenedors autònoms en relació amb la nova llei i la seva aplicació pràctica.

Els tallers presencials d’octubre estan enfocats als comerços. Al novembre, a dissenyar, testejar i innovar en els productes i serveis que ofereixen els negocis i el desembre, s’organitzarà una jornada de casos d’èxit i un taller col.laboratiu per afrontar col·lectivament els reptes dels  negocis el 2024.

Entre les formacions en línia, destaquen algunes novetats com ara les relacionades amb la gestió dels actius dels emprenedors, la millora de les actuacions de difusió i de comunicació incorporant noves aplicacions informàtiques i també, la gestió dels processos interns i de  gestió del temps, i de recerca de noves fonts de finançament.

Així mateix, cada setmana s’oferiran sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el seu projecte de negoci o a persones que tenen una idea però no saben com materialitzar-la.