Mollet inicia la prova pilot per instal·lar abeuradors per a gossos

L’Ajuntament de Mollet ha instal·lat abeuradors per a gossos en tres fonts situades al Parc dels Colors, al Carrer Puntaires i a l’Skate Park. Es tracta d’una prova pilot per determinar si aquests abeuradors es poden anar afegint a la resta de fonts de la ciutat que no són duals, és a dir, que estan dissenyades només per a l’ús de persones.

La setmana passada, el grup d’opinió Molletopina, que va iniciar aquesta petició a través del grup de Ciutadans, ja va avançar que aquesta proposta es duria a terme de forma imminent.

Mollet disposa actualment de 8 fonts amb una aixeta superior per a les persones i una aixeta inferior per omplir l’abeurador de mascotes instal·lat ja de fàbrica. La resta de fonts, però, no tenen aquest sistema i requeririen la instal·lació d’un abeurador extern.

La regidora de Respecte Animal, Núria Muñoz, ha explicat que l’objectiu és “valorar l’ampliació de punts d’aigua per a gossos a Mollet” i d’aquesta manera “fer que la ciutat sigui més amable per les persones amb gos i pels mateixos gossos”.

A banda de la prova pilot, l’Ajuntament té en previsió la instal·lació de tres noves fonts duals al Parc Rafael Alberti, la plaça de Can Borrell i la Masia de Can Flequer.