Mollet organitza dos tallers de cuina saludable i fàcil per a joves

woman in white button up shirt holding white ceramic plate
Photo by cottonbro on Pexels.com

Mollet organitza els tallers ‘Cuina sense pares’ per a joves de 14 a 18 anys. Es tracta de dues sessions que se celebraran els dies 19 i 26 d’octubre a les instal·lacions del Centre d’Informació i Recursos per a Dones Barcala. Hi han 10 places per a cada taller.

En la sessió del 19 d’octubre, els joves hauran d’utilitzar el microones per elaborar un menú de papillota de verdures amb formatge, sorpresa de mar al microones i piruletes de fruita amb xocolata de postres. La sessió del 26 d’octubre es farà amb fogons i el menú estarà compost per crema de carbassó, pollastre a la mostassa i plàtan fregit amb suc de taronja.

Els tallers tindran una primera part teòrica de 30 minuts, on els joves rebran informació sobre nutrició i alimentació. La segona part, de 90 minuts, serà per elaborar els plats. Les sessions es portaran a terme amb les mesures de seguretat contra la Covid-19.

La regidora de Salut Pública Pepi Muñoz ha declarat què “Pel govern municipal és molt important realitzar tallers com aquests, per això fa 10 anys que s’organitzen. Com sempre hem dit, som el que mengem i, per aquest motiu cal que treballem els hàbits de vida saludables des de la infància per consolidar-los en l’edat adulta”.

L’objectiu d’aquests tallers és transmetre als joves receptes fàcils, saludables i sostenibles, que fomentin una alimentació sana amb verdures i fruites. ‘Cuina sense pares’ és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona. Mollet organitza aquests tallers des de fa uns 10 anys. L’any passat no es van poder fer a causa de la pandèmia.