L’assessoria fiscal Gesinfor commemora els seus vint anys de trajectòria

L’assessoria fiscal i consultoria Gesinfor de Mollet va organitzar aquest passat divendres un acte a les seves oficines de l’avinguda de la Llibertat per commemorar els seus vint anys de trajectòria. A l’acte van ser convidats l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, l’alcaldessa de Sant Fost, Montserrat Sanmartí, i el regidor d’Hisenda d’aquest municipi, Juan Fernández. En realitat, segons es va explicar, ja són 21 els anys de funcionament de l’assessoria, però l’any passat l’acte es va posposar per l’epidèmia.

En aquests anys, l’empresa fundada per Antònia Pedrero ha passat d’un local al carrer Burgos de Mollet a les actuals oficines l’avinguda de la Llibertat. Gesinfor també s’ha expandit territorialment i ara compta amb delegacions a Girona, Barcelona i, des de fa unes setmanes, també a Múrcia. A l’empresa treballen una dotzena de persones.

L’acte va consistir en uns petits parlaments i en la descoberta per part la fundadora de Gesinfor Antònia Pedrero i els alcaldes de Mollet i Sant Fost d’una dona d’aigua d’1,50 metres l’altura creada a mida. La figura del Taller Alborada inclou un dibuix que simbolitza el creixement empresarial. És la tercera figura d’aquestes dimensions que ha fet el taller, segons va explicar el seu director, Andreu Ollé, present a l’acte.

“La dona d’aigua és un símbol de Mollet, on vam néixer i volíem tenir una representació d’una icona com és aquesta”, va dir la fundadora de Gesinfor. “Avui en dia inaugurar una empresa des de 0, poder aguantar 20 anys, consolidar-la i poder créixer és un orgull i una fita”, afegia. “Des del començament els pilars més forts sempre han estat les dones”, remarcava la fundadora de la consultoria.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs va felicitar l’empresa per la fita assolida especialment per “la situació viscuda durant aquest últim any i mig, que malauradament hem perdut una part del sector comercial, això demostra que també hi ha un altre sector comercial que tira endavant i que gràcies a la seva professionalitat i a la seva vàlua, és capaç de continuar obrint les persianes de l’activitat econòmica de Mollet i aquest és un exemple de molts altres que existeixen a la ciutat”, deia l’alcalde.

També l’alcaldessa de Sant Fost felicitava l’empresa de Mollet per la fita aconseguida: “Enhorabona per aquests vint anys i els que vindran. L’Antònia és una dona lluitadora que hauríem d’imitar, que compta amb un gran equip”, comentava l’alcaldessa de Sant Fost.