Mollet contracta sis persones com a agents cívics i quatre per netejar els carrers

Es reforcen els agents cívics al carrer

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa el Programa Treball i formació. En aquesta convocatòria se’n beneficiaran 10 molletans i molletanes.

El programa inclou projectes d’interès general i social per a la ciutat de Mollet amb els següents perfils professionals: agents cívics i neteja. En concret, s’han contractat 6 persones amb perfil d’agent cívic, i 4 persones amb perfil de neteja.

Aquestes 10 persones tindran un contracte de 12 mesos. Els contractes es van iniciar el passat 29 de desembre de 2021 i finalitzaran el 28 de desembre de 2022.

Durant aquest període, rebran formació on treballaran aspectes de competències transversals (60 hores) amb l’objectiu de facilitar la seva inserció posterior.

Les accions a desenvolupar en aquest programa segueixen dues línies per a la contractació dels plans ocupacionals: accions adreçades a dones en situació d’atur i a persones en situació d’atur i majors de quaranta-cinc anys o més.

Per l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, “una de les principals prioritats del Govern Municipal segueix sent fer tot el que està a les nostres mans per crear ocupació i vetllar pel benestar d’aquells molletans i molletanes que es troben en situació d’atur, ja sigui amb contractacions directes, com és el cas, o a través dels diferents programes que tenim en marxa o a través d’aquells als que ens adherim”.

El Programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servicio Público de Empleo Estatal