Salvem el Calderí recapta 4000 euros en donacions per pagar el contenciós administratiu contra la urbanització de l’espai

La Plataforma Salvem el Calderí de Mollet ha assolit la fita de recaptar 4000 euros per afrontar les despeses jurídiques de presentar un contenciós administratiu per tombar el projecte d’urbanització d’aquest espai. Concretament han obtingut un total de 4.046 euros.

La crida de l’entitat molletana per obtenir aquests diners s’ha fet a través de la plataforma de Crowdfunding solidari kukumiku.com. En total Salvem El Calderí ha obtingut mig centenar de donacions, la majoria de poca quantitat, però algunes també de 1200 i de 500 euros. La fita dels 4000 euros s’ha obtingut dotze dies abans de finalitzar el termini previst, motiu pel qual la quantitat encara pot pujar en els pròxims dies.

La Plataforma Salvem El Calderí pensa que encara que la Modificació del PGOU hagi estat ja aprovada pel ple de l’Ajuntament de Mollet i per la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona, la via jurídica encara els pot permetre evitar la urbanització de l’espai. Per aquest motiu han presentat un contenciós administratiu. “Per a acompanyar-nos i assessorar-nos durant el procés comptarem amb els serveis d’un gabinet especialitzat d’advocats. Així doncs, els fons que es recaptin en aquesta campanya seran destinats a pagar les despeses de suport tècnic i jurídic derivades d’aquest procés. Les donacions seran ingressades a un compte específic d’Ecologistes en Acció, a qui agraïm la seva col·laboració, a través del qual es trametran els pagaments”, comenten des de la Plataforma a la plana web del Finançament col·lectiu.