El Recambios Gaudí CB Mollet afronta el primer partit de la LEB Plata en una nova pista de parquet

El Recambios Gaudí CB Mollet estrenarà la nova pista de parquet aquest dissabte a les 19 hores contra l’Albacete Basket, en el primer partit a casa de la LEB Plata. Es preveu que les grades s’omplin fins al 80% la seva capacitat, que de fet és la xifra màxima d’assistència que permet la Generalitat davant la situació de pandèmia. Es tracta d’unes 380 persones. L’alcalde també hi assistirà. L’equip va debutar a la LEB Plata el cap de setmana passat a la pista del Sant Antonio Ibiza Feeling, amb una derrota per 90 a 63.

Aquest primer partit a casa arriba quan les obres d’adequació del Pavelló Municipal Plana Lledó estan pràcticament enllestides, a l’espera de petits detalls als accessos que es resoldran aquesta mateixa setmana. Els treballs han consistit en la instal·lació de parquet, noves cistelles, nous marcadors, canvi de la il·luminació i millora dels accessos. Són els requisits de la Federación Española de Baloncesto per poder jugar a LEB Plata. La inversió, que ha anat càrrec de l’Ajuntament, ha estat d’uns 300.000 euros.

El pavelló disposa ara d’una pista de joc de parquet i de dues cistelles de peu FIBA, amb marcadors electrònics de possessió de la pilota. L’enllumenat ha estat substituït per leds per guanyar qualitat d’imatge en les retransmissions televisives. El pavelló també disposa ara de dos marcadors gegants situats a banda i banda. L’edifici compta també amb dos nous accessos perquè el públic circuli cap a la grada on tindrà el seient. Les obres d’aquests accessos s’estan acabant i es preveu que estiguin enllestides abans de dissabte.

En una visita al pavelló aquest dimecres, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha subratllat “que el canvi és radical” i ha recalcat que “el Pavelló ja compleix tots els requisits de la Federación Española de Baloncesto”. L’alcalde ha recordat que “cada any es fan inversions a les instal·lacions esportives de la ciutat, acordades amb els mateixos clubs”.

El president de l’entitat, Carlos Nuez, ha agraït la implicació de l’Ajuntament i ha afegit que la nova imatge del Pavelló és “una meravella que suposa una alegria molt gran pel primer equip i per tots els equips del club en faran ús”.

La visita d’aquest dimecres també ha servit perquè el president del Club, Carlos Nuez, entregués a l’alcalde Josep Monràs l’abonament de la temporada 2021-2022 i una samarreta del club. El Club explicava aquest dimecres que ja té 150 abonats.