El cicle de tardor d’Arts i Escena s’obre aquest diumenge amb un espectacle infantil a Can Gomà

Diumenge, 17. 12h. Can Gomà

L’Ajuntament de Mollet continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. La programació de tardor recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques (Teatre de Can Gomà i Mercat Vell), les arts plàstiques (Museu Abelló i Centre Cultural La Marineta), arts musicals (Teatre de Can Gomà, Mercat Vell, CC La Marineta i Centre de Serveis El Lledoner) i arts visuals (CC La Marineta i Centre de Serveis El Lledoner). També els espectacles infantils amb les propostes de La Xarxa. Aquest diumenge, 17 d’octubre, ofereixen Adeu, Peter Pan! a Can Gomà (12h). Es tracta del primer del programa Arts i Escena.

D’entre d’altres propostes, destaquen l’obra Rosita, amb Carme Bosch i Carmina Tortajada, La força d’un destí, amb Fel Faixedas i Pep Poblet, l’actuació de flamenc fusió de Mélodi Gimard Trio, Una nit amb el Mag Lari, o el concert de jazz a càrrec de Dani Nel.lo i los Saxofonistas Salvajes.

Destacar també el cicle de joves cantautors que acollirà El Lledoner o el cinefòrum Univers Berlanga, també a El Lledoner, amb la projecció de les millors pel·lícules del cineasta espanyol.

Mercè Pérez, regidora de cultura ha comentat “Presentem la programació cultural de la ciutat per als propers mesos, una programació de qualitat molt variada i pensada per a tots els públics i gustos. Estic convençuda que tindrà molt bona acollida”