Mollet celebra la Setmana Bio amb la realització de diversos tallers de cuina i la instal·lació d’un hort a l’IES Gallecs

Mollet del Vallès s’adhereix a la Setmana Bio amb l’organització de diversos tallers de cuina i la instal·lació d’un hort a l’IES Gallecs. L’edició d’aquest any també comptarà amb la visita guiada a l’Hort de Can Borrell. La Setmana Bio se celebra del 16 al 24 d’octubre amb activitats arreu de Catalunya per a donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològica entre la població.

Una de les novetats d’aquesta edició serà el taller d’horticultura a l’IES Gallecs, amb la instal·lació d’una estructura de palets per a fer-hi un hort. És una activitat que se celebrarà el 19 i el 21 d’octubre i que anirà dirigida als alumnes de 4art d’ESO. Es tracta d’una prova pilot per veure si la proposta pot tenir continuïtat al centre.

La Setmana Bio també inclou la visita guiada a l’Hort de Can Borrell, el pròxim 18 d’octubre a les 16:45. Les persones que hi vulguin assistir han d’estar a aquesta hora al Centre Cívic de Can Borrell.

El regidor coordinador de l’Àrea de Govern Obert, Desenvolupament econòmic i Innovació, Raul Broto, explica que “un any més apostem per a celebrar diverses activitats en la Setmana Bio. És una iniciativa que encaixa perfectament amb el projecte d’alimentació saludable, ecològica i de proximitat que tenim a la ciutat, i per aquest motiu focalitzem els esforços en la vessant educativa i juvenil de les activitats; cal que els i les joves aprenguin el valor d’una bona alimentació per a la salut”.